Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bestie

Bestie

Averzus Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Ještě jedna starší

Před pekelnou branou stojí přeohavná zrůda,
už jen při tom pomyšlení,měkne strachem půda.
Z její slizké hlavy, plamen šlehá tmou,
masakrů se nebojí, jsou pro ni jen hrou.

Každou chvílí vykročí, znovu páchat zlo,
snad mě v klidu překročí, je mi z toho mdlo.
Obeť už si vybrala, zase hlučně morduje,
mě si k ní však přibrala, má duše v pekle rotuje.
Publikoval(a): Averzus, 30.4.2011
Přečteno (467x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, Last, Troll, GAIA77, Martin Havlíček, Tajp-ár

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 13:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti