Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

DEKADENCE

DEKADENCE

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (28.) Každý den, jen jeden, vždy nový, co vypoví?

Kadence DEKADENCE

Recykluji vše a tence
pohřební i jiné věnce
S chutí jím utopence
Rád civím na milence
Bim! a Bam!
To také znám
Zvoní hrana
Padá mana
Žádné drama
Zhrzená panna
žije stále sama
Až se zešeří
jako jiní někteří
manu má k večeři
Bude pak s-věží
nebo bez věže?
Nezbaví se otěže
Každý už něco ví
o kletbě panenství
Ať sněží nebo leje
tak snadné to je
ať chci nebo nechci
psát o dekadenci
Není to dobrý nápad
Tíž se bude i chápat
Ani vhodná volba
vše spláchne snad
vína plná holba
Publikoval(a): Rudilein, 30.4.2011
Přečteno (536x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: No Shame, Martin Havlíček, Rezervé

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti