Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlasy v barvě pampelišek

Vlasy v barvě pampelišek

Mouvisek Básně » Smutné

Anotace: Lidi mi ubližili, které jsem měla ráda a chtěla zemřít

Slunce krásně svítilo.
A já plakala,
plakala nad ztrátou milovaných lidí
a přemýšlela,
že do barvy pampelišek
se vlasy me hodí...
Být jak pampeliška.
Krásně svítit v kvítí.
Být jak pampeliška...
jen chvíli žíti.
Publikoval(a): Mouvisek, 29.4.2011
Přečteno (116x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Janeala10, Averzus, GAIA77, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti