Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

blahoslavení chudí duchem

blahoslavení chudí duchem

XYX Básně » o Životě

Anotace: ...

tak už řež, žiletko, jediná má věrná
vždy pomůžeš, když mi srdce zčerná
v jizvách je ukryta pravda celá
trápení duše utlumí jen bolest těla

do kůže kreslím svá přání pomocí břitvy
dají mi sílu vstát a jít do další bitvy
neboť jak mozek otočí se ke mně zády
zůstanu sám na obou stranách barikády
Publikoval(a): XYX, 28.4.2011
Přečteno (135x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elisha, Ružka, H.I.L., Rudilein, Engliš, Martin Havlíček, Rezervé, Marcone, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti