OBYČEJNÁ VODA
OBYČEJNÁ VODA
Anotace: Verš (25.) Každý den, jen jeden, vždy nový, co vypoví?
OBYČEJNÁ VODA!?
Ženy, víno, zpěv
dávno už nestačí
Někdy se i zamračí
Chybí slunce
zpěv ptačí
Taková je doba
Není pitná voda
Je ale nápoj snů
Více jak tisíciletý
Z tajících ledovců
Záloha našich dnů
Jakpak se zachová
každá generace nová?
Publikoval(a):
Rudilein, 28.4.2011