ZCESTÍ
ZCESTÍ
Anotace: Každej má nějakou cestu a sem tam se zní někdo tak troch ztratí...
Špatně se mi usíná
a ještě hůř probouzí,
tak jako duch mrtvýho
ulicemi bloudím.
Kam povedou moje kroky?
Mezi mříže? Mezi ploty?
Bude stačit k přežití nastavená dlaň?
Nebo se mi mihne v ruce namířená zbraň?
Jak vypadá moje cesta?
Je roubená růžemi jako žádná ze sta?
Nebo zasipána trny?
Život je jen nastavená noha
a pod nohama drny.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 27.4.2011