FÉNIX NA DLAŽBĚ
FÉNIX NA DLAŽBĚ
Anotace: Může to potkat kohokoliv...
Otazník z oceli
nad hlavou se kejvá,
už jenom pár vteřin
do pádu mu zbejvá.
Přeletěl Fénix
poranil mu křídla,
Domeklův meč
kalašnikov střídá.
Ruskou ruletu
roztočíme světu,
navedu planetu
na příští kometu.
Ještě než dokončim
tuhletu větu,
nastolim ortel
tady tomu světu.
Tady tomu světu
kde jenom zášť vládne,
nenávist strach
a jistoty žádné.
Zoufalství a beznaděj
v zrcadle blahobytu,
když tě exekutor
vyhazuje z bytu.
Nemám zájem
věčně platit nájem,
furt se vykupovat
před vyhnáním z ráje.
Jak Adama a Evu
fakujou tě pryč,
tyhlety svině
co v ruce držej bič.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 27.4.2011