Jiný svět
Jiný svět
Život vedle lidí, které ani nechci znát,
kolik let tuhle komedii ještě budu hrát,
já nepocházím z krajů zdejších,
žiji život jizlivějších.
Nedívám se do očí, nechci v nich nic spatřit,
chci být v sobě vyrovnán a chci někam patřit,
jak to najít, jak to získat?
Těžko říci, jdu si pískat.
Publikoval(a):
Averzus, 27.4.2011