Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TRAGEDIE

TRAGEDIE

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (24.) Každý den, jen jeden, vždy nový, co vypoví?

TRAGEDIE (Podle skutečné události)

Jaký to byl milenec
fanatik až zmatenec
Situace byla dána
nesměla milovat
z rezervace Indiána
Podle jejich tradic
nečekal už na nic
Hnán nekalými pudy
ze zhrzené lásky
vyříznul srdce z hrudi
když před tím jí líbal
vzdychal, hladil vlásky
tak milý na ni býval
Teď lituje, strašně trpí
Čeká na ortel smrti
Publikoval(a): Rudilein, 27.4.2011
Přečteno (105x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Sonja la Rosa, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti