UKAZATEL
UKAZATEL
Z komínů už stoupá dým
Ukazatel dlouhých zim
Mráz anebo jinovatka
Pro listí jsou vždycky jatka
A tak stromy zcela holé
V korunách jak ženy dole
Z komínů už stoupá dým
Kdy tě jaro uvidím
Odpověď se dozvím stěží
Neboť venku právě sněží
Publikoval(a):
valachia, 23.11.2024