Nejkratší cesta
Nejkratší cesta
Nejkratší cesta mezi dvěma body
Zdá se logicky spojnice, úsečka?
Na rovným povrchu, tužka a papír
Ohnout posprejovanou betonovou zeď?
Zkuste se zamyslet, co dělí prostor
Jak jemná vlákna, co předou skutečnost
Prostor mezi hmotou se ztrácí Láskou
Láska se vytrácí v našich srdcích
Naše životy máme v dlaních
Štěstí stojí samo opodál
Trne vedví a neví, co dál
Každý den ohýbám tento prostor
Nikdo nikde, nikde živáčka
Úsečka se mění v přímku
A protíná v bodě život, smrt
Publikoval(a):
Crazymike, 14.11.2024