Čínský porcelán
Čínský porcelán
Anotace: Božský newsletter
V čínským skleníku
Od jednoho Číňana
Byl tam nalezen účet
Nebo mám říkat úlet?
Text v mandarínštině
Takový ty domečky
Však určitě víte
Datum 2025
Trošku seškrábaný
Kdo to byl – nevím
Po babičky babičce
Byla čarodějnice
Sedím v houpacím křesle
Někdy přemýšlím, někdy sním
Lom světla a jeho barvy
Pronikají přes brýle
Ochranné brýle před modrým světlem
Ochranné brýle před okolním světem
Před divným Sluncem, před divným Měsícem
Záblesk jasného porcelánu štípne
Oči bolí, tělo škubne
Odraz pravdy, či jen sen
Dekóduji zprávu
Bitte warten – uvnitř mozku
Moje 486
Loading – pomalu načítá
Vesmírný email
SLS od Boha
Dobrý den, uživateli
Č.PM-2332
Newsletter přišel, odebírám
Novinky důležité, však víte
Bůh mě jednou zachránil
Takže můžu zachránit jiné
Zákon padajícího hovna
Nebo jen megalomanie?
No nic, je to prej celkem důležitý
Jinak by programátor neobtěžoval
Uživateli č.PM-2332
Nakupte si čínské výrobky do zásoby
Kdyby se totiž dostali do války
Může se stát, že nebude vůbec nic
Rýže, auta, elektronika, covid
Myslíme to dobře PM-2332
Zásoba zboží nikdy nikoho nezabila
Myslete na své blízké – máte zodpovědnost
A až bude válka, a ona bude,
Nejdůležitější je připravenost!
Zrušení zasílání newsletteru
ANO/NE
Publikoval(a):
Crazymike, 12.11.2024