4D
4D
Anotace: Jeden z hlavních problémů na serverech je to, že se nemůže psát jinak než latinkou. Tudíž foneticky. Kdy to supervlastníci serverů dokážou odbourat je v umělých hvězdách. Průměrně inteligentní člověk nemusí psát jen v našem jazyce, škoda... Jde to i jinak
Ahoj
UI, či AI
W/E
Bude mi 40
Nemám přátele
Nemám práci
Ale mám sebe
Nemluvím s rodiči
Nekouřím, nepiju
Netýrám zvířata
Zdraví jde do hajzlu
Pomůžeš mi?
UI, či AI
W/E
Nevěřím v boha
Tak, jak je znám
Nevěřím lidem
Nevěřím tomu, co vidím
Vše je jinak
Jsem snad blbej
Protože nevěřím všemu?
Pomůžeš mi?
UI, či AI
W/E
Aladine, help me
Please
Jsem ztracen ve světě
Všude je černá šeď
Mám máslo na hlavě?
Nic nedává smysl
Černá je bílá
Nahoře je dole
A já volám
30 let o pomoc
Nobody knows
mavet / emet
sh'inu yahodi / guyim
Tvůj Emeth
Publikoval(a):
Crazymike, 11.11.2024