Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

hej pane...

hej pane...

---


pod křídla ukryl se mi svět
na vrchol drápat se
pak strmej pád
hej pane, pojďme si hrát
na svět bez masek a tak...

každej má své pískoviště
hrad z písku prošel demolicí
svět je tak nějak na palici
voskový figurýny ve výloze
každý je sám a sám si lže

hej pane, pojďme si hrát
zpívat a malovat, milovat
bloudit spolu v lese
jak na indiánský stezce
líbat se a držet za ruku
objevovat neobjevené
pryč z velkoměst a tlaku

hej pane myslím to vážně
baví mě společně skládat básně
tvořit něco co má smysl...

hej pane spolu z kopce
a spolu do kopce
pak ať se stane co stát se má
budem na to dva


...
Publikoval(a): denisasan, 5.11.2024
Přečteno (17x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus, valachia

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 14:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti