PROTÉKAJÍCÍ
PROTÉKAJÍCÍ
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=06jpaS3M4uo&t=537s
-
jsi jako ta mýdlová bublina
co praskla v srdci dní
kroužení v hejnu ptáků pátečních
protékající mnou ...
klid rozhostí se na duši
noc světlem TĚ naplní
vše stává se z obyčejného - nádherným
jako když páv v plné kráse se vybarví
má krev s tím vším se propojí
naplní srdeční komory - lehkostí
každý ten zvuk života probouzí
jako tanec na hladině poslední vážky
v kmitu křídel mámení poblouzní
svět je jiný v každém zákoutí
co bylo už není tak jak se zdálo včera
má láska - má touha, chvíle naplněna
jak pohár který jsem pila, stále nedopila
- tak jiná a přece pořád ta stejná
ve vlčím máku ponořená, snivá
poletucha v duhách - hravá
přepřahám vítr k tvým nohám, já zrnko písku
ty celá ta poušť v klidném míru
- jen tak plynu za rozbřesku
VÍM ŽE NEZANIKNU
--
Publikoval(a):
denisasan, 2.11.2024