Halloween
Halloween
Anotace: https://youtu.be/M3QrIBdqnmo?feature=shared
Sedí si na zápraží
Dušička vnitřního dítěte
Sleduje koledníky
V těle kostýmu miluje tě
Tenhle život se s námi nepáral
Sahám si do kapsy pro cigára
A když přichází první dušička
Úsměv na tváři střídá zděšení
Ona ví, že bude zneužita
Na tomto světě bude hůř bez ní
Vždy je to stejná písnička
Z povrchu zemského zmizí
Zhasne jedna malá svíčka
Která nám nebyla cizí
Krev s jinovatkou
Boty a číslo 13
Po dešti klid
Publikoval(a):
Crazymike, 31.10.2024