klepání na dveře
klepání na dveře
Anotace: kdo dosáhne na kliku?
....
sedláček oře
má z toho hoře
dře se pro pány
žena na poli
válečné zóny
kopou se hroby
ti mocipáni neví coby
horují za zbraně od stolu
zkusit by si to měli v zákopu
je doba co se neustále opakuje
nikoho to nějak neznepokojuje
a koho ano- šup a katr
bratr nenávidí bratra
jiný názor prej šíří jen chátra
nové breberky na obzoru
včeLičky zase zabzučí )BZZZZZ v blízkém horizontu
stále do stejné řeky
ach jak chřadnete drahé Čechy
hony na čarodějnice
kauzU vystřídá ŠIBENICE
a za velkou louží volby
další ve hře cukr a bič
- kulatá nebo plochá
odvádí se pozornost
třeba dalších a dalších katastrof
strach vede nevidoucí davy
a někde vyskočí BLACKOUT? - asi
až kohout zakokrhá
bude hořet svíčka
a zaplní se blázince...
jedna dvě kdopak to jde?
kdo už klepe na dveře?
- OTEVŘEŠ?
X
Publikoval(a):
denisasan, 27.10.2024