Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Staré pevné dveře

Staré pevné dveře

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Minulost, moc bolavá.....

Jedny starý dveře, otevírající rány
chtěla jsem namazat
Bylo to ...lepší přeci
Po čase padaly kusy dveří do ran
stále víc
chtěla jsem...
jiné mít
Ale zapadly nešly vyměnit

A tak pomalu pracuji
s nářadím
kouzelným
ty starý kamený dveře
otevřít
a rány se hojí
jizvy snad už nebudou krvácet
v určitých setměních
kdy nezní smích
Publikoval(a): kopretina7777, 23.10.2024
Přečteno (9x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 22:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti