Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

mediální výplach

mediální výplach

denisasan Básně » o Životě

Anotace: diagnóza

---https://www.youtube.com/watch?v=efgstNC9H5Q


jede ten vlak
do stanice
ticho- panika,černo- temná síla
sos,světLO!

rozestoupí se vody, odděleno zrno
duše bloudí v bludu
elektrická těla, bouře rozpoutána
síla spoutána na dně pekla
tvá identita bude pošlapána
stanem se stínem po nukleární lázni
jsme nebezpeční sami sobě
miznou blázni a je tu trhlina
jde to ze dna - strach, panika
...zaniká planeta? civilizace?


šíří se nicota, máme hlavy v písku
nebo v cizích zadcích
jsme zajatci času, zabijáci duší
vysávači lezou z děr
nemáte možnost vidět pravdu, každá tvář maska
nemožné pochopit co je láska

Noemova Archa - nastoupí kdo?
opět roztáčí se kola
známá Osudová - plamen



smrdíme v zamořený díře
ničíme život za účelem života
podivná doba - poprava


lidé jsou hluší a slepí
jsme trosečníci na disku
zkopírovaní a zařazení
pod čísly


- nahraný program, zmizela práva
realita na kolenách
ovečky v ohradě, všichni připosraní
a přesto pořád můžeme každý z nás něco změnit


...vylézt z nory




https://www.youtube.com/watch?v=K8nuAR3MQX0
-
Publikoval(a): denisasan, 21.10.2024
Přečteno (9x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti