Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ODSOUZENEC

ODSOUZENEC

Jsem

Odsouzencem na popravu
Kat bude mít moji hlavu
Peklu patří zase duše
Přesto ten můj život ušel

Vždyť

Tvé srdce je uvnitř mého
Ať živého či mrtvého

Navždy...
Publikoval(a): valachia, 20.10.2024
Přečteno (8x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Crazymike, Jikra

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti