Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Má duše

Má duše

Tam za prahem minulosti
ve volnosti myšlenek
v rannách kam doletím
kam

Kamarádky ty jsou víc
než hvězd jas
Petr vesmír jenž mě pohltil
syn důvod proč žít
rodiče má otázka života, životní
zvířátka bez nich nechci žíti


A všichni kdo pochopení mají
pro souznění srdcí
v dobru
ty obdivuji a vážím si
a chci ve svém dění

Jsem vzdušný znamení
váhy
vítr nechytíš
a když tak mě ztratíš
Publikoval(a): kopretina7777, 20.10.2024
Přečteno (6x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti