Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HŘÍVY

HŘÍVY

Chtěl bych se dívat
Na plavení hříbat
To při rozbřesku

Kdy

Mláďata koní
Po řece voní
A v plném lesku

Na krku hřívy

Okamžik dychtící
Od slunce třpytící
Publikoval(a): valachia, 19.10.2024
Přečteno (5x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti