Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vše skončí

Vše skončí

Čtyřlístku šťastný
neroste do nebes
nikdo a nic
stromě ztepilý I ty
padneš
a užitku z Tebe
bude i po smrti

A rány bolavý padnou
krutý a veliký
teď jsme tu lidé blízcí
naděje neumírá
umírá poslední
tak rosteme já i ty
v roli životní
být dobrým člověkem
Publikoval(a): kopretina7777, 19.10.2024
Přečteno (7x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valachia

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti