15.výročí svadby
15.výročí svadby
Anotace: ....7.11. budeme mít křišťálové, skleněné, výročí svadby
Když mě manžel
naučil se radovat
hezký životní příbeh
chci znát
Chci Tě navěky
milovat
Svet můj je Tvůj
pro naše jít a klopýtat
Za hladovými děsy
je život
a lidské milovat
děkuji
lásko
že chci se s Tebou
smát
Publikoval(a):
kopretina7777, 18.10.2024