Tiché vězení
Tiché vězení
Nebe dál pláče
Mám čest i smrt u nohou
Prokletá země
Barvy zas prší
Mysl putuje, je klid
Obrazy dvou lží
Malá vzpomínka včerejšku
Kdeže ty léta lásky jsou
Mrtev tam klesám
Hlubiny propasti vábí
Konečně spolu
Stará lavička
Prasklé dřevo povídá
Já i ty, sami
Duše je čistá
Sezení ne, to ptáci
Čas bere za své
Mlží se město
Dítě je zahaleno
Tlakový hrnec
Jsem sám a dýchám
Černé čtvrti temnoty
Kde trpí srdce?
S minulostí vždy prohraješ
Budoucnost je věc nejistá
Dvě špatná slova
Lidský jazyk vrávorá
Po dešti, tvá smrt
Básník to vše ví
Chytá vlny, chytá sny
Láska je všední
Láska nic není
Toulá se kalužemi
Tiché vězení
Publikoval(a):
Crazymike, 17.10.2024