Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JESKYNĚ A KOSTI

JESKYNĚ A KOSTI

.



stoupám ke hvězdám
-a oni padají
tvrdá zem bolí a krev se cedí
náraz do hlavy mnohé stejně neprobudí
točíme se jak káča, udáváme rádi
vynášíme do nebe a pak to nenávidíme
cesta do pekel dláždí dobré skutky
pokuty za život jsou směnky smrti


kdy prý to vše skončí- ptají se ob(včané)čané
no hlavou zabořenou v písku určitě ne!
je mnoho scÉnářŮ, jsou vždy o kroky dopředu
proč?

- protože lidé to akceptují
svobodu vyměnili za otroctví
dnes mají možná vše, ale zítra?
je vůbec nějaký posun ještě možný?

Babylon ta děvka zase na výsluní...

věž do nebes nevystavíš - určitě ne iluzí
dobře prý už kdysi bylo
asi se něco pokazilo?
konzumenti
dementi a psychopati
tohle je svět co mnozí mají rádi (ZNAJÍ)




pod koberec hovno nezakopneš
časem začne příšerně smrdět
to je ten záblesk na kterej mnozí čekají




a pak zas zpět na strom vážení


RESTART
Publikoval(a): denisasan, 16.10.2024
Přečteno (10x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti