Poslední popěv
Poslední popěv
Barva života
Stín motýla ukrývá
Stará lavička
Červená, hnědá
Vlasy, oči včerejšku
Sedím na větru
Sedím, pohled Slunci dávám
Přiblíží se smrti láska
Sen, byl to jen sen
Jiřička v trávě zmírá
Poslední popěv
Patřilo to mně
Malá chtěla konejšit
Náleží zimě
Zvuk razí mrazivé ticho
Nebe pláče, už je lehko
Ještě výdech
Propadá duše kapce
Odraz ve skle
Auto ruší déšť
Lehká, lehká povinnost být
Můj klid vzal za své
Mám mokré nohy
Pláč nepřestává, je zde
A její duše
Duše života
Nesmrtelnost přetrvá
Cítím ji, létá
Sedne si zas na někoho
Smůla, padající listí
Publikoval(a):
Crazymike, 14.10.2024