VYPRODÁNO
VYPRODÁNO
kde je můj výraz ve snáři
jak se podobám paroží
jako ztracená planina ve zpětném zrcátku
kde jelení výsosti do sebe naráží
na samotném začátku důvěry
zkouším se pohnout v ranním lógru
a procítit jógu i v bahně
mé verše jsou atomy na zakázku
jako vytrhlé knoflíky z kontextu pro mě
a tak se stínuju na obrázku
v hloupostech se nachází všeho s mírou
a čerstvé vánky vše doplní
jako zboží co skládáme do regálu
však s podporou boží...je vyprodáno
Publikoval(a):
Martin Havlíček, 14.10.2024