Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

jednoduchost hledáme složitostí

jednoduchost hledáme složitostí

...


zavřené srdce se otevírá
brána jsoucna a já
vše se propojuje v jedno
slunce vyšlo ,čas splyne
jak voda - klidná hladina
světlo prostupuje mračna
cesta která vede k duši, svobodná, vědomá
hravá jak hudba co prostupuje vše

odhaluje co bylo skryté
pod povrchem síla, kdo hledá najde
silná vůle není víra, je to možnost
vše se navrací do koryta, rituál slunce
mocná síla, největší klid a tělo není odděleno
vše se vším tady je jak báseň, jediná sloka
ve které je vše , okamžik pro nás...

ležet na zemi a vnímat
slyšet neslyšené a chápat
-chápat beze slov, jen čistá empatie
láska kterou nekoupíš za peníze
nenatrháš do koše na podzimní bazar
není výprodejem na blešáku
neoprášíš ji ze sebe, pokud tebou projde
pocítíš ten výboj energie co nezanikne
je naprosto všude, hybná a mocná síla


magie není pro hlupáky
jen moudrý ji rozumí a kouzla zná
příroda je chrám duše a propojení v nás
kdo nepochopil zákony - je sám


jednoduchost hledáme složitostí
boříme mosty k sobě
závistí a nadutostí
neumíme už komunikovat od srdce k srdci
stav přetížení nás nutí zemřít
utíká životní síla , bez ní nic nefunguje
vybitá baterie - stává se nepoužitelným zdrojem
- z vyčerpání stávají se z nás jen pouhé stroje




---
Publikoval(a): denisasan, 14.10.2024
Přečteno (14x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Crazymike

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti