Apokalypsa
Apokalypsa
Apokalypsa
Nikdy to nebude už lepší
Myslíte, že je naděje...
...A pak...
Vás život kopne do prdele!
Tak to chodí.
Sokol ve střemhlavém letu
...sere...
A pokálí psa
Nabodne se na vidle
Jsou to časované bomby
...humanitární nouze.
Na nás, prostý lid
Apokalypsa
Dnešní svět není normální
Kdo to neví, není normální
Věda, historie - snůška lží
Náš život je snůškou lží
Proč je svět takový, jaký je?
Protože jsou lidé líní
Moc pohodlní a hloupí
Nechali se uchlácholit
Uplatit se cetkami
A teď není cesty zpět!
Jsme dávno za tenkou červenou linií
Kde jsme se stali největšími otroky
V těch dějinách poslední civilizace
Pojmenovali to demokratizace
Apokalypsa nebude
Páč dávno už v ní jsme
Čekáme na ránu z milosti
A já jen naivně doufám,
že to nebude moc bolet...
Publikoval(a):
Crazymike, 10.10.2024