Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tam je všechno. Ač kluk vesnický, mám to podobně, a na Foglarův Duben taky nikdy nezapomenu... Smekám a dávám ST, s úctou M.
10.10.2024 16:52 | Mirastus
Jo vzpomínky. Mám podobné. ST. Jirka
9.10.2024 15:50 | Jikra