Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ranní sen v podzimu

Ranní sen v podzimu

Píšu svůj ranní sen
krásný a reálný
jako podzimní listí
barevný

Vyšlo podzimní slunce
hřálo v tom chladu lehce
a tak sem roztála z chmur lidských
a letím
tančím v tom podzimním sletu

Letím a tančím
s tím listím
barevným
Publikoval(a): kopretina7777, 4.10.2024
Přečteno (10x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti