Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vše nebo nic

vše nebo nic

-


za brankou před brankou
jako za tebou a bez tebe
jsi jako voda, plyneš mnou
tichou vzdálenou odezvou...
jsme blázni za silnou zdí
surfaři na tržných ranách
podivných všedních dní tam- venku

čekají ti co se nedočkají
slzy jsou jen voda
v potoky se spojí jak naše srdce
zlomení a zcelení
sami bez sebe a spolu navždy
nespraví to hloupé čumkarty ani selfí
vše jsou jizvy na předloktí
šelesty na srdci , hloupé lži
střepy nenesou vždy štěstí- řežou samotu
těm za ploty běsnění a šílenství

chodím sama k řece a krmím vzpomínky
maluji a spím abych se probudila
do všech dní co mě míjejí

- obsazený signál a vlaky
mosty nemusí vždy být pro sebevrahy víš-


odcházím


-
Publikoval(a): denisasan, 3.10.2024
Přečteno (20x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J's .., Mirastus, Crazymike

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti