Utrpení
Utrpení
Pocity tísně - pocity smutku,
za vozem jsem stále vláčen,
na oblohu zírám bez předsudku,
a jsem až na holé maso svlečen.
Bodá mě to jako střepy,
neznám radost - jenom strach,
podél cesty samé sloupy,
navždy polykat budu šedý prach.
Publikoval(a):
Averzus, 26.4.2011