Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vypíšu se z Tebe

Vypíšu se z Tebe

Stoupáš mi do hlavy
bubláš v těle
vypíšu se z Tebe

Za ranami...
ach ne
seš tu Ty
a zase Ty
žádný rány
Jsme tu my tři
a Ty hlídáš
naše dítě

A tak píšu
vřele
nechci raději
Ti chodit
do pokoje

Spí tam i naše dítě

Ale já....
chci Tě
a to říkám slušně

Co Ti udělám? Nic
Co by jsi chtěl?
Vše bude děj
Jdu natáčet
noční můru k durmanu

Projela mnou
vášeň a mráz
tak já jdu ven
ať zní jinak čas
Publikoval(a): kopretina7777, 21.9.2024
Přečteno (34x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti