Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Včerejší slunce

Včerejší slunce

zásek sykotu
kvásek vřískotu
kdo to vykoukl
z modrý misky
a teď mi drásá
ramena?

na zem sražená
žádná opěra
kvásek vřískotu
kdo to vykoukl
ze včera?

vřískotu je tu:
kdo mi to zírá do očí
kdo mi to čumí do týla
někdo kdo na mě útočí
někdo koho sem zranila
kdo mi to drásá celý záda
kdo mě to škvaří ve šťávě
včerejší slunce co mělasem ráda
a poranila bezhlavě

tak z modrý misky vykukuje
v každym paprsku misku vah
co nesmlouvavě ukazuje
kdo je tu mrtvý a kdo vrah

konec vřískotu
zbytky sykotu
konec vědomí
kdo to vykoukl
z modrý misky
a teď mi drásá
svědomí?
Publikoval(a): mnich-v-blues, 21.9.2024
Přečteno (32x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 22:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti