Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

je čas vstát a jít...

je čas vstát a jít...

----


je čas vstát a jít...
vše se spouští a zase strach
jsme přece ještě LIDÉ? co mají duši
to co v nás ještě žije, co nemůžou zničit
jsme přece ještě LIDÉ? co cítí srdcem
nezničí nás! vždy tu budeme i když chystají,
svoje plány a zlo se šíří
poslední dny snad budou pro vás
co jste bez tváře, posledním pokusem
nelidé v kůži beránka co spadla

tu esenci nezničíte, vždy v nás přežije
šíříte destrukci a utrpení
lži a rozdělení
války a depopulaci
nemoci a biologické sračky
sypete jedy a přesto stále žijem
v LIDECH je víc než jen maso a kosti
toho se bojíte ...

i když svět půjde ke dnu, vždy se zvednou ti co cítí
proto svět stále je naší zemí, po které chodíme
po staletí vybíjení a zotročeni, stále tu jsme LIDI

...BUDE NÁS VÍC, ČÍM VÍC BUDE POHROM
MÁM DOST SÍLY POMÁHAT TO MĚNIT
... MUSÍME BÝT PŘIPRAVENI


nic se teď ani nikdy neděje náhodně
vše tu už dávno bylo, máme z čeho brát sílu
sílu z našich předků co tlí v zemi
i když jsou to jen kosti ...jejich duch sílí
nikdy nebudou zapomenuti, ti co za nás bojovali
dali základ Velké vymazané říši, našemu rodu
cti a lásce
dějiny se přepisují, ale ti co ví...

snad jednou opravdu pochopíme kdo jsme
kolik je v nás schopností - té se bojí
bojí se masového probuzení -


bojí se silné energie LIDSKÉHO SRDCE
PODÍVEJTE NA STOLETOU VODU
vrací se do původních koryt- má tu sílu
ani ji nezastaví páni ničeho, ti co TO způsobují

buďme jako ta voda a pojďme si vzít svou sílu zpátky
spojme se v jednu část, pevné pruty
pak nás nic nezastaví zachránit tento krásný svět


- nepřestaňte být bdělí, je to část posledních časů
a oni nejsou jejich vládci
- pokud vy to nedovolíte a nenecháte se vybít
v masomlejnku ve válečných polích
cizích entit co to tu vše mění pro SEBE!



--- ne pro nás

JE ČAS TO ZMĚNIT!



https://www.facebook.com/reel/3933249833628102
Publikoval(a): denisasan, 16.9.2024
Přečteno (21x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti