Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přítomnost

Přítomnost

baruša Básně » ?nezařazené?

Anotace: písnička

Miluj a dluhy své splatíš,
život je vzácný dar,
někdy hořký a často se spálíš,
stejně se jede dál.

K čemu zbytečné vrásky,
tvářit se kysele,
zahod´ všechny ty masky,
lehni jak ustele.

Tady a ted´, včera je v čudu,
tady a ted´, nepoznat nudu,
tady a ted´, zítřek nejistý
a nevíš co vymyslí.

Všude povyk a shon,
do hrobu nic nevezmem,
kašlu na mamon,
do nebe se nevleze.

Lásku za hrob jak trám,
jediné bohatství,
nikomu neprodám,
at´je chudý či bohatý.

Tady a ted´, včera je v čudu,
tady a ted´, nepoznat nudu,
tady a ted´, zítřek nejistý
a nevíš co vymyslí.
Publikoval(a): baruša, 16.9.2024
Přečteno (13x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti