Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tam u pegasů

Tam u pegasů

Tam u pegasů
okřídleních koní
za mraků dění
plní se sny

Není tam
dění zoufalý
u koní okřídlených
volných
ve svém letu

To dění je krásný
a jiný
v sobě ho nesu
za zvuku řehtání
okřídlených koní
co vzletí

Do oblak letím s nimi
za našeho dění
ve snech
mých
i básních
bolavých

Tam u pegasů
se vzhůru nesu
snů nespočítám

Jem ve snech jsem

víc?
Víc už nic
co krásnějšího může být

Tam u pegasů
létám
kam chci
a nic mě netěsní
bolavý život,horší zdraví,smrt blízkych
nic takového
tam není

Pegasové hraví
jsem jednou z nich
ve svých snech
Publikoval(a): kopretina7777, 15.9.2024
Přečteno (7x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti