Liberec z nízké výšky
Liberec z nízké výšky
Anotace: Městy mezi chytrým prachem
Kamarád našel bloudění
Podchodem u stadionu
Nebyl tam sám, potkal můj stín
Zbytek ze včera, co plakal
Mezi dlaždicemi jsem spal
Ztracený a sám ve spáře
Rybenka byla můj bratr
A smrtka v protějším koutě
Slyšel jsem v tom absolutním tichu
Lanovka si jede k vysílači
Ozvěny, co se sem a tam vrací
Lásky, co odnesl jízdní řád
Před bazénem stále plavu
Nepotřebuji nahý Harcov
Lidé mě mají za blázna
Máchám rukama do prázdna
Jeden volá a ukazuje
Odplouvám na znak radši pryč
Kvílí ambulance
7:53
Jsem tu jen já a město snů
Probuzení ze snění
Človíčkové utíkají
Je jedno kam, má to smysl?
Pištění a křepčení zvířat
Přijdu k sobě u Zoo
Zápach se line přes plot
Smutek bytostí cítím
Ony cítí zas ten můj
Jsme zvláštní to druh
Zotročujeme, vraždíme, ničíme
Pokácela by si opice svůj strom?
Na čem by žila, pak se oběsila?
Stojím na jednom rohu v Hanychově
Pohled na jehlu bolí
Škoda, že se netočí
Takovej drsnej Seattle
Padesát nám je
Publikoval(a):
Crazymike, 10.9.2024