Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komentáře » Plzeň plná andělů

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 2 záznamů. Zobrazuji 1-2.

Na litteru alisas smetišti looserů nejsem, jen teď zde. Tam , kde je správce nelidskej kretén, tam se vydržet nedá, protože takový lidi přitahujou zas a znova nemocný kretény..a tam jich je fakt dost. Mně je jedno od koho co čtu, když to má formu nebo alespoň obsah, tak jsem spokojen. Lidi možná popuzuje moje úroveň nebo forma. Já těžko, snažím se být v pozadí děje :) Jestli jsi si všimnula, tak rádoby básně jsou od lidí nelidí kratší a kratší a úroveň je horší a horší. Furt říkám dokola..Když něco nechceš dělat pořádně, tak to radši nedělej vůbec. Hovno zkazíš :) Takže pokud tě tam nevyhodí, můžeš tam dát za pár dní najednou všechny tyto moje siri nesmysle a třeba se z těchto měst ozvou stíhačky :) Poslední dobou je tam nuda jak v Brně :)

Anděl je symbol...musí se však správně uchopit. Ještě si u mě počteš. Dnes jsem dokončil tuto krátkou Siri sérii Prahou a dalo by se napsat fakt dost, ale kdo by chtěl číst romány plný pravdivých žvástů :) Takže Liberec, Olomouc a Praha na závěr bude zase retrospektivní sadomaso :)

Díky ti za reakce, vždy jsem rád za živého strávníka poetických obědů :)

9.9.2024 14:51 | Crazymike

no já tyhle tvé básně v tomto stylu začínám nějak víc chápat, jsou jiné a přesto v nich je vždy to co je u tebe naprosto nepřehlédnutelné, pro jiné třeba iritující a popudí, jenže já raději tento styl než sluníčkové, prostě neříkám že to musí být morbidní, to v žádným případě, tady v těchto textech je dost ukazatelů a tvůj pohled, takový syrový ale ne až tak pesimistický co umím já, ale léčím se už lépe ukončovat texty :D Víš lidi píší dost jen o sobě ale mě nebaví jen moje vidění ,chci chápat i jiné, proto mě baví texty jako tvoje a na literu Cota a poety .) Nemohu ale říct zda rozeznám každý tvůj styl, což je nakonec taky dobré.) Hele jsi na Literu ? řekla bych že nejsi, zatím nic tobě podobné tam není,ale nečtu zas vše, jen něco co mě nějak přítáhne samo.

co se týká andělů , asi nějak věřím, ale neříkám jim ani tak andělé, z vlastní zkušenosti vím že něco existuje a díky tomu jsem pořád ještě tady...jde o to o jaké napojení jde a alternativa někdy zběhne hodně k temnu a napojí se bůhví na co, což je nebezpečné, já věřím že tahle kulatá zem je fejk a to mění vše , já nemám víru že nic jiného nemůže být krom toho co se nám snaží programovat, víš že jsem otevřená všemu, protože nic tady není jistý a to je jistý :D a co ty tam u vás?

9.9.2024 14:19 | denisasan

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti