NEVĚRA
NEVĚRA
Ztratila jsi bělost peří
Laskavou i vlídnou tvář
Nikdy ti už neuvěřím
Byť bys dala na oltář
Jak ke špalku svojí hlavu
Odsouzenec na popravu
Ztratila jsi bělost peří
Důvěru lze vrátit stěží
Ve vztahu je to tak věru
Není místa pro nevěru
Publikoval(a):
valachia, 8.9.2024