Přeji Ti čtyřlístkové štěstí
Přeji Ti čtyřlístkové štěstí
Pro tajemství slz
rosy v trávë
prosím
čtyřlístkové štěstí
ať dobře Ti je
Pro rozbřesk snů.
a lásku vedle zdraví
ať se ty noční můry
vytratí
Ať
nejkrásnější sen
je tvůj den
pro dobro v Tvém srdci
po všech hrůzách války
životních
chvil
Čtyřlístkové štěstí
životní
přeji Ti
že strádáš
v bolestech životních
Pro tu bolest
životní
štěstí přeji Tu
že jsi
stále
dobrýn člověkem
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.9.2024