TOUST
TOUST
Na toustovém chlebě
Vedle žloutku v bílku
Chci má lásko tebe
Pro společnou chvilku
Jedno z které strany
Ráno ke snídani
A ty
Na toustovém chlebě
Do očí mi hledě
S láskou s něhou s chutí
Sousto k nakousnutí
Publikoval(a):
valachia, 5.9.2024