Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Básen nezemřela, jenom čeká
dlouho čeká velmi trpělivě
na člověka,který její poezii pochopí
a její krásu ve svém nitru potopí...K
4.9.2024 13:08 | Kytka62
Líbí se mi. Je to pravdivé, ale i smutné. ST.
4.9.2024 9:19 | děda včela