Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

FIKTIVNÍ SVĚTY

FIKTIVNÍ SVĚTY

---



do stínů zrcadel ozrcadlená
už ne dívka ale žena ztracená
někde v rádiovém přenosu
tvého srdce, cítím odezvu
tvá energie rozbíjí mou mrtvou zónu
někde tam do éteru pátého elementu


pozice na zemi pod kopulí
projekce která zamotá vám hlavu
odráží se plazmatická síť iluzorních světů
... počítám kroky k tobě v této divné době
jednou nám ta pravda dojde
kde žijem a kdo jsme...


Haló, tady Houston...
„ mise Apolla 13“ nikdy se nekonala?

děkuji vše je stejně jinak
„Space City“ - Vesmírné město
lidi to žerou a tak jim dáme fake
lež v hezkém šatě,
koule letí vesmírem, to je jasné


lásko - haló, kde jsi, existuješ?
na jaké jsi frekvenci, volá ta v kleci
stačí se propojit a odejít
...dá se odsud odejít?


jsme antény, jsme vodivý
zatančíme si tanec jen já a ty
pod efekty na nebeském plátně
než v kině iluzionistů nadobro zhasne



- prolomí se zámek stohlavé saně

vše je hra ve hře a pak dál a dále....


kdo bude dál hrát pro další model
konce starýho světa
na který vlně surfuješ ty?




sbohem PANE Spocku
sbohem lodi USS Enterprise


baj baj



10

8
7
6
5
4
3
2
1


START
Publikoval(a): denisasan, 31.8.2024
Přečteno (18x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Crazymike

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti