Přání
Přání
Anotace: Přála jsem si takovou láskyplnou rodinu, syna,manžela, mě v lásce a pochopení
Jsme přání
v pavučince souznění
co pavouček šťestí plete
Jsme
křídla v dlaních
přání
kouzlo lásky a svítání
Jsme rozbřesk a krajina
tam kde přání končí a začíná
Ty syn a já
Publikoval(a):
kopretina7777, 28.8.2024