PODKROVÍ
PODKROVÍ
Do tvých dlaní dám ty svoje
Jako hlavu do postroje
Přitáhni je nebo pusť
Omylu se nedopusť
Do tvých dlaní dám ty svoje
Je v nich klíček od pokoje
Co se stane dívka ví
Schody vedou k podkroví
A za dveřmi s tváří rdělou
Začne hrát si na dospělou
Ženu...
Publikoval(a):
valachia, 25.8.2024