My 3 ...a psi , kočka
My 3 ...a psi , kočka
Mezi světy
hromy
blesky
Světlo,záře a tma
Tma
volajících tríznívá
...
Pláč v lásce
usedá
pro naše my a zvířátka
láska pro všechny
jsme přispůsobeni
A slunce
zář
pryč je pláč
S ranní rosou
v očích nás všech
láska na dotek
Vše končí i začíná
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.8.2024