Svit luny
Svit luny
Luno bdící
ochraňuj spící
dej
světlo hledajícím
V úplňkovém dění
zní
tajemství
duší
zní lidské chvíle
cesty a cíle
Záře luny bdící
v temnotách
jak tajemství duše
sny navrací
všechno špatné
jednou skončí
Ať světlo
spojuje
různé hlubiny
však... dobré
V každém kousku
bytostných chvil
lidského žití
ať luny je
světlo
ať ta záře
svítí
z Tvé duše
bolavé
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.8.2024